LITERAIR TIJDSCHRIFT POESIA

Welkom op de website van

Literair Tijdschrift Poesia.

Het blad is in 2012 opgericht door Sabine van den Berg en verschijnt tweemaal per jaar (zomer en winter).

Dichters en schrijvers van korte verhalen vanaf 16 jaar die in hun vrije tijd willen publiceren, kunnen bij Stiching Poesia Amsterdam terecht.

De stichting biedt met het uitgeven van dit literaire tijdschrift een podium aan tal van amateurdichters en -schrijvers met uiteenlopende schrijfstijlen.

De schrijftaal is Nederlands en eventueel Engels.In de zomer (augustus) van 2020 komt alweer ons dertiende nummer uit!

Het thema luidt: Terug naar de kust. De deadline voor schrijvers en dichters die willen bijdragen is op 1 mei om middernacht. Uw werk moet enigszins bij het voorgestelde thema aansluiten. Verdere voorwaarden: gedichten mogen niet langer zijn dan 1xA4 en korte verhalen niet langer dan 2xA4. U mag meerdere bijdragen toesturen. Graag zelfs!

Inzenden kan via: tekstbureaudeschrijftafel@gmail.com.

De nieuwe editie kost 5 euro. Wie in de bundel staat, betaalt geen verzendkosten. Overige belangstellenden kunnen deze uitgave bestellen voor 5 euro exclusief verzendkosten (+2,50=7,50).

Het rekeningnummer is: NL14 RABO 0366 0276 54 t.n.v. S.M.J. van den Berg o.v.v. Poesia nr. 12.

Voor bestellingen vanuit het buitenland; de BIC is RABONLU2.

Vergeet niet ook uw postadres te vermelden als u een bestelling doet.

Op Schrijvenonline.org staat de info over deze nieuwe editie ook vermeld.
 

Voor meer uitgebreide en actuele informatie klikt u hieronder door naar de facebookpagina van Stichting Poesia Amsterdam:

 facebook.com/stichtingpoesia


Naast het samenstellen en uitgeven van Literair Tijdschrift Poesia werkt Sabine van den Berg vooral als docent en soms ook nog als journalist en vertaler. Informatie daarover, vindt u via onderstaande website, net als voorbeelden van artikelen:

facebook.com/taalbureauvandenberg